DIVERSE PUBLICATIES         agenda>      kalender >      boek >     boek 2 >     magazines >

 

BOEK - Realisten 2012 - naar aanleiding van de jaarlijkse tentoonstelling 'Onafhankelijke Realisten' die geopend is van 23 september  t/m 16 december 2012. Het is een museumuitgave van Museum Møhlmann met beperkte oplage. 
14e editie met 88 kunstenaars, waaronder Marjolein Kruijt, prachtige schilderijen, beelden en tekeningen zien, gekoppeld aan een eigen visie op de wereld om ons heen.
Hardcover,18x25cm,
192 blz. (gesigneerd)
Kosten: € 27,95 € 20,- excl. porto

Bestellen

BOEK - Varken in Vorm - naar aanleiding van de gelijknamige tentoonstelling is dit boek uitgekomen. Het is een museumuitgave van Museum Møhlmann met beperkte oplage. Met schilderijen, beelden, illustraties van 38 kunstenaars en oude meesters w.o. Rembrandt...tevens teksten van Midas Dekkers en Yvonne van Kroonenberg. Allen geïnspireerd door varkens! Het werk van Marjolein Kruijt staat mede op de cover* en in het boek. *"kat op het spek". 
Preview van de kunstwerken
*pdf  
Hardcover,18x25cm, 150 blz. (gesigneerd)
Kosten: € 25 € 17,50,- excl. porto

Bestellen 

BOEK - Artists for Conservation 'Nature in Art' 2012 - Limited edition. 
Prachtig luxe boek van de internationale expositie in Vancouver, Canada. Zo'n 140 kunstenaars tonen hun werk in dit dikke boek. Waaronder twee werken van Marjolein Kruijt. 
Hardcover, 27x27cm, 240 blz. 
Kosten: € 39,95 plus € 6,75 porto (NL)
Aantal beschikbaar: uitverkocht

Bestel dit boek online bij de AFC

CATALOGI van de exposities: 'Wild in de Natuur' bij Kunsthuis van het Oosten. Elk toont een overzicht van de deelnemende kunstenaars, personalia en een afbeelding de deelnemende werkstukken. Zeer beperkt verkrijgbaar. Een gesigneerd exemplaar kunt u bij Marjolein bestellen.

Uitverkocht

 
 

BOEK - Artists for Conservation 'Nature in Art' 2011 - Limited edition. 
Prachtig luxe boek van de internationale expositie in Vancouver Canada. Zo'n 140 kunstenaars  tonen hun werk in dit boek. Waaronder de viskat van Marjolein Kruijt.
Hardcover, 27x27cm, 192 blz. 
Kosten: $ 39,95 US dollar 
Aantal beschikbaar: uitverkocht

Bestel dit boek online bij de AFC


Copyright © Marjolein Kruijt