Het is zover, er worden weer workshops georganiseerd! De vraag naar workshops door kunstenares Marjolein Kruijt is groot, helemaal nu haar boek op de markt is verschenen. Wees er dus snel bij, vol=vol.
  
Data: 
van 10.00-16.30
zaterdag 30 oktober 2010 - pastel 
zondag 31 oktober 2010 - olieverf 
(VOL)
 en
zaterdag 13 november 2010 - pastel (VOL)
zondag 14 november 2010 - olieverf
(VOL)

Meld je hier aan / (ook voor de reservelijst!)

at gaan we doen
Hoe vang je het leven van dieren in je schilderij?
Deze dagen zal Marjolein zich verdiepen in wat ze in haar boek heeft behandeld. Uitgangspunt hierbij is dat het unieke talent dat de cursist heeft persoonlijk begeleid zal worden en waar mogelijk vrij gemaakt. Met aanvullende kennis over materialen, lichtval,
compositie en technieken hoe je diepte in ogen en vachten kunt vangen.  We leren werken naar aanleiding van diverse goed opgezette dieren, zodat je met diverse tips en inzichten leert de ruimtelijkheid, lichtval en anatomie te vertalen naar papier/doek. Marjolein geeft hierin intensieve begeleiding, je staat er dus niet alleen voor. Uiteraard is er ook een demonstratie door Marjolein zelf. Indien er tijd over is, kunt u fotomateriaal meenemen.

aterialen
Deze workshop is bedoeld voor mensen die reeds enige ervaring hebben met het tekenen van dieren en pastel of olieverf. Aangezien we voortborduren op het reeds aanwezige niveau in de groep is het aangeraden een kleine portfolio (foto's van uw werk of schetsen) mee te nemen van gerelateerd werk. Deze kunnen we tussendoor bekijken en bespreken.  U dient uw eigen materialen mee te nemen, zodat u deze nog meer eigen maakt. Bij aanmelding ontvangt u een basis materialenlijst.
  
         

ie is Marjolein Kruijt  
Beeldend kunstenares Marjolein Kruijt, is afgestudeerd aan de docentenopleiding tekenen en de kunstacademie. Zij is bekend van  haar publicaties in Atelier kunstmagazine, International Artist en projecten voor de dierenbescherming i.s.m. musical Cats. Tevens heeft ze drie tv optredens op haar naam staan, waaronder Dier enzo!  op RTL4 waar zij live de hond van Mike Starink portretteerde. Als fulltime kunstenares is zij gespecialiseerd in natuur en dieren, in wildlife art, dierportretten, landschappen, muurschilderingen en werkt zij in alle teken- en schildertechnieken. 

Boek:
Onlangs is 'Dieren tekenen en schilderen met Marjolein Kruijt' verschenen en is landelijk verkrijgbaar in de winkel voor 24,95, via haar website en uiteraard ook tijdens deze workshop! (pinnen tijdens de workshop is niet mogelijk)

            
Kosten:
100 euro inclusief lunch en drinken. Per dag is er plek voor 11 mensen.

Aanmelden:
Inschrijving is mogelijk via email. Vermeld daarbij uw naam, adres, telefoonnummer. Stuur gerust uw website link mee en informatie over wat u wenst te leren. Deelname gaat op volgorde van binnenkomst en is pas definitief na ontvangst van de bevestiging en betaling. Restitutie is bij annulering of niet-deelnemen van uw zijde niet mogelijk. 
 
Locatie en tijd:
Locatie: Avu-kunstkader, Nijverheidsweg-Noord 86 3812 PN Amersfoort. Tijd: 10.00 - 16.30 
Gratis parkeren is mogelijk aan de overkant van de weg.

 
           


Stuur deze berichtgeving gerust door aan geļnteresseerden!
Afmelden van de mailinglist is uiteraard mogelijk. Beantwoord dit bericht in dat geval o.v.v.
het juiste emailadres waarop u deze brief ontving en de tekstkop "uitschrijven mailinglist"