marjolein kruijt kunstenaarDierportretten in opdracht

Welkom op de site van kunstenares Marjolein Kruijt.

Zij is gespecialiseerd in het schilderen van dieren en natuur.  Marjolein is gediplomeerd van twee kunstacademies en auteur van twee boeken (verkrijgbaar in twee talen). Ze is meermalen met haar dierenkunst te zien geweest op RTL4 en exposeert en publiceert wereldwijd. Haar atelier is in Amersfoort, waar zij fulltime werkt.

Ontdek op deze site Marjoleins passievolle kijk op haar onderwerpen, geïnspireerd door de essentie en bezieling van haar onderwerpen die zij haarfijn in hun schoonheid en onschuld weet te vangen. Elk schilderij van haar vertelt een uniek verhaal; persoonlijk, humoristisch, mystiek of met symbolische inslag. Voorbij figuratie geeft zij ieder werkstuk diepgang. Marjolein maakt veel huisdier portretten in opdracht, en verkoopt haar vrije werk via haar eigen atelier, galeries wereldwijd en online via haar website. Haar werk is  internationaal erkend.


Deze site toont vnl. Marjoleins dierenportretten in opdracht. Wilt u haar volledige portfolio zien met Wildlife Art, Natuur en Spirituele kunst, ga dan naar www.marjoleinkruijt.nl


Publicaties: