Reviews

Reacties van klanten

Hi Marjolein!
I just received my miniature portrait of our Schnauzer Lyla today. I am absolutely floored by the portrait. I knew it would be beautiful but it far exceeded my expectations. You really captured the spirit of Lyla in the portrait. My family will be so excited to see it on Christmas morning. Thank you so much for giving us such a beautiful piece of art, we will treasure it always! Happy holidays! All the best,  A. Kirby


Hoi Marjolein,
Het grootste compliment! Mijn andere poes dacht dat Binkie echt was en ging snuffelen achter het schilderijtje……..
Hgr M. M.


Lieve Marjolein,
Dankzij jouw prachtige portret van onze lieverds, zijn ze vereeuwigd. Niet alleen in ons hart, maar ook op doek. Een schitterende weergave! Je bent niet alleen invoelend en laat dat doorschijnen in je portretten, maar je bent ook een echte kunstenares! Dankbaar voor je mooie herinnering!
Carola de J-Bakker


Hallo Marjolein,
Hierbij nogmaals onze grote dank voor het prachtige resultaat van Cathy. Bij daglicht komt ze heel mooi uit, zie je pas goed de kleuren. Ze hangt op een goede plek in de woonkamer en zo is ze dan toch weer bij ons. Iedere keer kijken we weer en het lijkt iedere keer mooier te worden en er vallen weer andere dingen op. Met het staartje iets omhoog wordt het wat vrolijker, toch kijkt ze je serieus aan en met deze houding en het feit dat ze niet meer leeft is het net alsof ze zegt: “ik ga weg en ik kijk nog 1 keer om”. Dat komt mede door het witte schijnsel/licht om haar heen. Ik heb al wat tranen gelaten, dus het brengt wel wat teweeg; het is ook een soort afsluiting voor mij. Dit is wat ik je nog wilde laten weten.
Hartelijke groeten, Gina en Rainer


Ha Marjolein,
Ik vind al jaren dat je als mens en als kunstenares diep respect afdwingt. Wij zijn zo gelukkig een schilderij te hebben van onze 2 overleden honden. Nog steeds na al die jaren is dit schilderij enorm waardevol voor ons, ondanks dat we nu 5 honden hebben. Ik hoop eens 2 schilderijen te kunnen laten maken van dit 5 tal en een schilderij van de pony’s, geitjes en andere dieren die we hebben. Van elk stukje werk spettert je talent naar buiten, je intense liefde voor natuur en dieren. Dat jij die liefde op een doek/muur kan plaatsen dwingt bewondering en respect af!
Lieve groet, J. Lindenbergh


Hoi Marjolein,
Het resultaat overtreft al mijn verwachtingen (en die waren hooggespannen!). Ik ben dolblij met het portret van Tommy en bewonder je grote talent en betrokkenheid. Tommy’s dood heeft een enorme leegte achtergelaten en met zijn portret aan de muur hoort ie er toch weer een beetje bij.
Brigitte


Hallo Marjolein,
Het portret van Saartje is heel mooi geworden. Nog veel mooier dan ik had verwacht. Bij thuiskomst hebben we het gelijk opgehangen. Een plekje waar we er een goed zicht op hebben. Het is iedere keer weer een feestje om er naar te kijken. Nog heel veel dank.
Vriendelijke groeten, Pim en Anneke


Hoi Marjolein,
Toen m’n vader thuiskwam zat ik al rechtop in de bank. Hij kwam binnen en “onthulde” mij het portret. Jij hebt voor mij en voor heel het gezin iets vastgelegd wat met niet één foto haalbaar zou zijn geweest. Ik wist natuurlijk dat je erg goed was qua detail en compositie e.d. Maar de uitdrukking die jij teweeg hebt gebracht middels dit portret is fenomenaal. Ik kan het gewoon niet goed beschrijven. Het is gewoon zo verschrikkelijk “Lotus”. Ik kan je niet vaak genoeg bedanken voor dit. Echt super. Dank je wel.
Groetjes, E. Teeler


Dag Marjolein,
We willen je even laten weten hoe ontzettend blij we zijn met het olieverf schilderij van onze Tika. Ze hangt tegenover de bank en kijkt naar ons.
Ze volgt je met haar ogen, alsof ze je een beetje in de gaten houdt. Het geeft een fijn gevoel dat ze op deze manier toch weer bij ons is. Een hele troost. Het blijft ongelooflijk mooi dat jij met zo`n klein streepje verf de oogopslag van onze hond zo treffend weet te raken. Het blijft een dagelijks geluk om door jouw schilderij met liefde weer naar haar te kunnen kijken!! Dank je wel!!.
Wim, Yvon, Maarten van Rijswijk.


Hallo Marjolein,
Het is alweer 5 jaar geleden dat je onze Tracy(maine coon) hebt getekend. We genieten er nog elke dag van. Zeker nu, want we hebben in de maand juni helaas afscheid moeten nemen van onze prachtige dame! Tracy vond in ieder geval haar schilderij erg mooi! Dat klinkt een beetje raar maar toen wij 5 jaar geleden het schilderij boven de bank in de huiskamer ophingen, heeft ze een hele tijd aandachtig naar het schilderij zitten kijken.Daarna ging ze op de bank, precies onder het schilderij liggen zodat ze schuin omhoog naar zichzelf kon kijken. Vanaf die tijd deed ze dat regelmatig, op de bank liggen en dan tevreden naar haar evenbeeld kijken. Zo zie je maar weer; dieren zien toch meer dan dat wij denken. Ik wens je heel veel succes met je boeken en hoop dat er in de toekomst nog wat volgen. Ik kan zo genieten van je tekeningen en schilderijen. Kijk ook nog regelmatig op de website en hoop in de toekomst zeker nog een keer één van onze maine coons te laten tekenen!
Groetjes, A. de Bruin


Hoi Marjolein,
Ik wil je ook nog even bedanken voor het prachtige portret dat jij gemaakt hebt van mijn geliefde 3-generatie Flatcoats. Ik ben niet gauw geraakt door iets maar dit was toch wel heel treffend en ook confronterend want als je dat ziet dan denk je; nu zijn ze er nog alle drie maar over een tijdje zal de oudste weggevallen zijn. Maar goed dan is er wel nog steeds iets heel moois om naar te kijken.
Hartelijke groet, Moira


Hoi Marjolein,
Nogmaals bedankt voor het prachtige portret van mijn cocker spaniëls Guido en Odin!! Of ze zo uit het schilderij weg kunnen lopen….
Groetjes Ingrid


Hallo Marjolein,
Ik wil je nogmaals danken voor het prachtig portret dat je van ons Sieteken hebt gemaakt. Schitterend !!!!
Fam. Pauwels – Van Tittelboom, België


Hoi,
Ik ben ontzettend blij dat ik 2 jaar geleden een doek door jou heb laten maken van Murphy en Smurf. Inmiddels hebben we Murphy na een korte ziekte moeten laten inslapen. Als ik nu naar het schilderij kijk, is hij toch nog dichtbij. Het is net alsof hij er zo van af zal springen.
Bedankt, A. Moerbeek


Hey Marjolein,
Het portret is aangekomen! Ik ben echt heel aangenaam verrast. De portretten op je website vond ik al fantastisch mooi maar nu ik mijn eigen honden vereeuwigd zie ben ik echt superblij! Je hebt hun karakters heel goed weergegeven. Bedankt!
Vriendelijke groet, Sofie (Tosca & Quinta)


Hoi Marjolein,
Vorige maand hebben we de pasteltekening van onze (oude 15 jaar) poezen Shaka en Shauni opgehaald. Afgelopen weekend was er een feestje bij ons thuis. We hebben heel veel enthousiaste reacties gehad over de pasteltekening. Met name over het feit dat ze levensecht op het portret zijn gezet en met zoveel details. Iedereen bleef er naar kijken. We zijn er supertrots op. En heel veel dank dat je dit moois voor ons hebt willen maken.
gr Annette


Ik heb van onze 3 honden, waarvan 1 overleden, portretten laten maken. Ze zijn met zoveel gevoel en zo precies gemaakt. Op deze manier blijven ze altijd bij ons, fantastisch!! Ik raad het iedereen aan als herinnering aan je dierbare huisdier of aan iemand als geschenk geven die z’n trouwe vriend moet missen. We laten ze aan iedereen met heel veel trots zien. Dank!
Karin Bakker


Hoi Marjolein,
Gisteren het portret opgehaald van Mickey. Ben er echt heel erg blij mee,vind het hartstikke mooi! Zo heb ik een prachtige herinnering aan een geweldige kat overgehouden. Heel veel succes en plezier met andere projecten en macha danki voor mijn portret.
Vriendelijke groeten, N. van Vliet.


Lieve Marjolein,
Het schilderij van onze Figaro stemde ons zowel gelukkig als verdrietig. Gelukkig omdat het net lijkt alsof ze er zo vanaf kan springen, verdrietig omdat dit niet nooit zal gebeuren. Ik heb het schilderij voor de kerst al gegeven. M’n ouders, broer en zus waren en zijn er erg blij mee. Het is het mooiste kerstcadeau ooit geworden. Eerst vonden we het moeilijk om naar het schilderij te kijken. Maar in de aanloop naar kerst hebben we er allemaal aan kunnen wennen en nu vindt iedereen het fijn om haar te zien. Het schilderij hangt bij ons in de kamer nu, zodat iedereen haar kan zien en zij iedereen weer in de gaten kan houden. Dank je wel voor je mooie werk. Figaro is weer een beetje thuis. Alle goeds en een succesvol jaar gewenst, misschien laten we onze Ollie ook nog wel schilderen volgend jaar !
Veel liefs van de familie Dijkstra


Ik heb vanavond mijn verjaardagscadeau gekregen: twee prachtige pastels van onze ragdolls Daan en Fien. Geweldig! Een fantastisch resultaat, een treffende gelijkenis. Ik ben enorm onder de indruk. Wat is dit mooi! Gever en maker: heel, heel erg bedankt.
J. Engelsman


Hoi Marjolein,

Het schilderij van ons paard Surprise is werkelijk fantastisch! Ik ben er heel blij mee, het is een schitterend aandenken aan mijn overleden paard. Het is zo levensecht dat je haar bijna kunt horen hinniken, en ze kijkt ook echt ondeugend zoals ze altijd keek. Volgens mij ben jij een heel gelukkig mens als je zoiets moois kunt maken en daar anderen zoveel plezier mee kunt doen. Als er ooit een ander paard komt, Kom ik zeker bij je terug om ook hem/haar door je te laten vereeuwigen!
Groetjes, Tanja


Hoi Marjolein,
Mijn ouders vinden het schilderij van Mc Fly, Max en Flint schitterend; de tranen sprongen hen in de ogen toen ze het zagen. Zo levensecht en helemaal het einde dat ze geschilderd zijn op het strand, waar ze hun hele leven lang twee maal daags wandelen. Dat het zo levensecht geschilderd zijn blijkt ook wel uit het feit dat mijn hond Lepa bleef grommen tegen het schilderij. Pas nadat we haar aan het schilderij hebben laten snuffelen hield ze op, maar ze bleef wel er wel de hele avond met één oog naar kijken.
Ik kom in de toekomst zeker bij je terug voor een schilderij van Lepa!
Groeten, Hanne


Op mijn verjaardag wachtte mij een grote verrassing … een prachtig portret van mijn twee honden, Dibbes en Floortje (Dalmatiers). Het hangt inmiddels aan de muur en ik kan m’n ogen er niet vanaf houden. Ze lijken sprekend: Dibbes een trouwe kameraad met van die droevige hondenogen en Floortje, een echte deugniet en kroeldoos!! Heel hartelijk dank voor deze blijvende herinnering aan twee schatten.
M. Freke